*** *** Водещите вечерни новини на 12 август ***   Строителите на интерконектора

...
***
*** Водещите вечерни новини на 12 август ***
 
Строителите на интерконектора
Коментари Харесай

Водещите новини! Взривовете в Крим „взеха главата“ шефа на руския Черноморски флот? Елитна десантна дивизия на САЩ тръгва към България


***

*** Водещите вечерни вести на 12 август ***

 

" Строителите на интерконектора с Гърция пред Радев: На финала сме "

Новината е добра, най-малко по този начин звучи. Дано няма пречки и „ игрички “, както мнозина предвиждат.

Другият забавен въпрос е: някой помни ли президент да е бил основател на сходни срещи с компании и пробва ли се Радев да иззема функционалностите на изпълнителната власт? Ако да, вървим ли към президентска република или просто на някой краткотрайно му се е усладила по-голямата власт? Ако вървим към президентска република, в положението, в което се намираме, и с боен за президент, ще се сърдим ли като ни съпоставят с латиноамериканските диктатури? 

***

Командващият съветския Черноморски флот адмирал Игор Осипов е освободен от служба.

Това разгласи украинският публицист Юрий Бутусов, който се базира на свои източници.

Според сътрудника на медията Ukraine NOW повода за уволнението на високопоставения боен са гърмежите на територията на военното летище " Саки " (на окупирания през 2014 година от Москва украински полуостров Крим).

„ За пълководец на съветския Черноморски флот е назначен вицеадмирал Виктор Соколов ", добави Бутусов.

Днес основаната в Киев медия УНИАН разгласява част от стенограма на запис сред двама съветски военни, коментиращи гърмежите в " Саки ".

Единият споделя: Вероятно не са работили с експлозиви по разпоредбите.

Другият декларира: Май украинците са ни блъснали и нашата система за противовъздушна защитата за следващ път се провали.

***

Една от най-елитните десантно-щурмови дивизии на света идва в България.

80 години по-късно, позната с кодовото си название " Крещящите орли ", 101-ва въздушнодесантна дивизия на Съединени американски щати се завръща на Стария континент.

Бойната група ще бъде дислоцирана в Източна Европа, откакто първият заместник-началник на президентската администрация на Путин, Сергей Кириенко съобщи, че НАТО е във война с Русия.

Сто и първа е дивизията, превзела „ Орлово гнездо “ на Хитлер и изнесла на гърба си тежка част от Десанта в Нормандия. 

***

Екипи остават да дежурят до село Брягово, тъй като има тлеещи сектори и периметърът на огнената буря бе по-голям. От през вчерашния ден - в 18:00 ч. през днешния ден, изтече и бедственото състояние, което регионалният шеф Минко Ангелов бе оповестил за общините Хасково, Харманли, Любимец и Свиленград.

***

***

„ На 1-ви октомври би трябвало да потече комерсиално количество газ по тръбата на интерконектора с Гърция “.

Това съобщи пред медии служебният министър на енергетиката Росен Христов.

***

„ … вземането на решението за овакантяване на Българска социалистическа партия е било изключително тежко за всичките деветима членове. Защото те са трето потомство социалисти, закърмени с концепциите на  партията, които са отстоявали и отстояват в своя умишлен живот “.

***

С 60% ще нарастне газът със задна дата – от 1 август, реши КЕВР.

***

„ Аз не мога да кажа изрично, че това е 100-процентова истина, не съм им светил ", уточни още Пономарьов.

По думите на някогашния законодател президентът в Москва не е хетеросексуален. „ Ще го кажа по-предпазливо. Той по-скоро е бисексуален ", добави той.

УНИАН добави, че ексслужителят от съветската Федерална работа за сигурност (ФСС) Александър Литвиненко съобщи, че Путин е имал полови контакти с момченца. Литвиненко умря на 23 ноември 2006 година в Лондон след отравяне с радиоактивното  вещество полоний 210. Основните обвинени за убийството на дисидента са Дмитрий Ковтун и Андрей Луговой. За двамата се счита, че са били сътрудници на ФСС, написа още медията.  

Иля Пономарьов (роден през 1975 г.) бе народен представител от 2007 до 2016 година Той бе единственият законодател в Държавната дума, който на 16 март 2014 година гласоподава срещу съветската анексия на украинския черноморски полуостров Крим. През същата година законодателят отпътува за Съединени американски щати. През 2016 година той бе лишен от депутатски имунитет и против него бяха заведени няколко каузи.

Пономарьов стана украински жител с декрет на някогашния държавен глава Петро Порошенко през 2019 година

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР